Informatieochtend Paek Muziekbende

24 juni 2023

Heb jij altijd al een muziekinstrument willen spelen? Lijkt het jou leuk om samen met anderen te ontdekken hoe leuk muziek maken is? Na het succes van het Nieuw Talent Orkest voor volwassenen starten we binnenkort met de Paek Muziekbende.

De Paek Muziekbende is een gloednieuw project en is opgericht om kinderen van 10 jaar en ouder te laten ervaren hoe leuk muziek maken is. Vanaf september 2023 gaat dit orkest van start. In een project van 10 weken ga je samen met leeftijdsgenootjes muziek maken op een instrument naar keuze. Niets is leuker dan samen muziek maken! En nog het allerbeste: je hoeft helemaal geen ervaring te hebben of les te hebben gehad op een instrument om mee te kunnen doen. Noten lezen hoef je ook niet te kunnen. Iedere deelnemer van dit speciale orkest krijgt de gelegenheid om op eigen tempo muziek maken te ontdekken. Dit project wordt afgesloten met een spetterend concert.

De Paek Muziekbende gaat repeteren op vrijdagavond van 18.00 – 19.15 uur onder leiding van Roy Deuss.

Op zaterdag 24 juni om 10.00 uur is er een informatieochtend in het Jochem Erenshoes. Loop binnen en ontdek hoe leuk zelf muziek maken is! Vooraf aanmelden wordt gewaardeerd.

Aanmelden informatieochtend Paek Muziekbende