Jeugdorkest

Wie zijn wij?

Het Jeugdorkest van Harmonie St. Joseph Sittard is een belangrijke kweekvijver voor ons nieuwe talent. Leerling-muzikanten worden hier muzikaal opgeleid in het samen muziek maken. Maar niet alleen leerlingen maken deel uit van het Jeugdorkest. Wij vinden het belangrijk dat nieuw talent kan leren van ervaren muzikanten. Daarom spelen diverse muzikanten van het Harmonieorkest ook mee bij het Jeugdorkest.

Het Jeugdorkest speelt veelal moderne muziek. Hoewel samen muziek maken het belangrijkste is, organiseren wij ook veel activiteiten buiten de muziek. Zo zijn er filmavonden, het jaarlijkse jeugdkamp en zo af en toe een concertreis. Een gezellige club waar vriendschappen ontstaan voor het leven!

Muzikale leiding

De muzikale leiding van het Jeugdorkest wordt verzorgd door Roy Deuss. Met Roy hebben wij de perfecte dirigent voor ons Jeugdorkest. Hij weet het beste uit de muzikanten te krijgen en zo samen prachtige muziekstukken ten gehore te brengen.

Meer weten over Roy? Kijk dan op zijn website: www.roydeuss.nl

Dirigent Roy Deuss

Repetitietijden

Het Jeugdorkest repeteert op vrijdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in ons repetitielokaal het Jochem Erenshoes.

Media

Theaterconcert
“Puur Paek”

Aftermovie
Concert
Music of the Universe
Game of Thrones
Concertreis Den Haag
Aftermovie door
“De Paekvloggers”

Waar kun je ons horen spelen?

Nieuwjaarsconcert

21 januari 2024

Kinderoptocht Carnaval

4 februari 2024

Grote Optocht Carnaval

11 februari 2024

Sacramentsprocessie

2 juni 2024

Jeugdorkest – Crossing Borders Generation Next Grevenbicht

30 juni 2024 Meer informatie

Ook een toontje meespelen?

Meespelen is nog leuker dan luisteren naar onze muziek. We hebben voor iedereen een plekje binnen onze vereniging. Het maakt niet uit of je al een instrument bespeelt, wat je muzikale niveau is of hoe oud je bent.

Ik wil meespelen!