Slasj Live

i.s.m. Coverband Solid | 9 november 2024

We hebben er 7 jaar op moeten wachten. Na het succes van Slasj Rocks is er nu eindelijk een vervolg: Slasj Live! Op zaterdagavond 9 november slaan slagwerkgroep Slasj (onderdeel van Harmonie St. Joseph Sittard) en de Zuid-Limburgse coverband Solid opnieuw de handen ineen en zorgen zij samen voor een avondvullend programma in de grote zaal van Poppodium Volt in Sittard.

Scheurend en funky gitaarwerk mixt deze avond met de meerstemmige zang van zangeressen Marjolein en Ruth, het warme geluid van marimba’s en een stevige portie drums. En dat alles versterkt tot 100 dB. Gehoorbescherming aanbevolen!

De set-list is divers. Van Chef’Special tot Bon Jovi en van Coldplay tot Guns N’ Roses. Een aaneenschakeling van hits uit de pop- en rockmuziek van de jaren 70 tot en met afgelopen decennium staan op het programma. En omdat 18 muzikanten op het podium niet genoeg is, worden de band en slagwerkgroep bij verschillende nummers ondersteund door hout- en koperblazers van De Paek. Het geheel wordt deze avond geleid door dirigent Roland Jaegers.

De zaal opent om 20.00 uur. Het concert begint om 20.30 uur. Kaarten kosten €12,50 en zijn verkrijgbaar in onze webshop.