Kom meespelen!

Ook lid worden van de gezelligste muziekvereniging van Sittard? Bij ons ben je meer dan welkom! Afhankelijk van je leeftijd en muzikale niveau bieden wij verschillende mogelijkheden.

Jeugdopleiding

Zelf een instrument kunnen bespelen heeft vele voordelen. Je geheugen wordt beter, je taalvaardigheden nemen toe, je leert beter samen te werken, je traint je geduld en uithoudingsvermogen en het zorgt voor een boost in je zelfvertrouwen. Redenen genoeg om vandaag al te starten met het bespelen van een instrument. Wij bieden al muziekopleidingen voor kinderen vanaf 2 jaar, dus je kunt wat ons betreft niet vroeg genoeg beginnen!

Volwassenen en zij-instromers

Samen plezier beleven aan muziek. Wie wil dat nu niet? Het is nooit te laat om te starten met het bespelen van een instrument. En ook voor muzikanten die jaren geleden hun instrument aan de wilgen hebben gehangen bestaat de mogelijkheid om de draad weer op te pakken.

Volwassen starters

Voor volwassen starters bieden wij het Nieuw Talent Orkest aan. Met een beproefde methode leren wij jou, samen met andere starters, een instrument naar keuze te bespelen. Daarbij word je ondersteund door ervaren muzikanten van het Harmonieorkest en /Slasj/.

Zij-instromers

Voor zij-instromers bieden wij maatwerktrajecten aan. Afhankelijk van het niveau kan direct worden ingestroomd in een van onze orkesten of zijn nog lessen nodig om de techniek en muziekkennis weer op niveau te krijgen.

Neem voor meer informatie contact op met onze Coördinator Werving & Opleiding.

Kosten

Contributie 2023  
Jeugd (t/m 20 jaar)€10,- per maand 
Volwassenen€16,- per maand
Gezinsmaximum€40,- per maand
   
Lesgeld 2023
(36 lessen van 20 minuten c.q. 12 uur les per jaar)

Voor alle leden€279,- per jaar  Te betalen in 4 termijnen

Iedereen moet muziek kunnen maken. Ook mensen met een krappe beurs. Hiervoor bestaan er verschillende regelingen voor tegemoetkoming in de kosten. Op onderstaande sites vind je de voorwaarden en kun je je aanmelden voor een (mogelijke) tegemoetkoming:

Voor kinderen: www.samenvoorallekinderen.nl

Voor volwassenen: www.volwassenenfonds.nl