De Paek Laef Bend

Wie zijn wij?

De Paek Laef Bend is het nieuwste orkest van Harmonie St. Joseph in Sittard. Samen op een leuke manier muziek maken staat centraal in de Paek Laef Bend.

De Paek Laef Bend is er voor iedereen die in het verleden muziek heeft willen maken maar dit nooit heeft gedaan. Maar ook voor diegene die vroeger een instrument bespeelde en de draad weer wilt oppakken. Ook als je momenteel een instrument bespeelt maar dit niet meer op het allerhoogste niveau wilt doen is de Paek Laef Bend hét muziekgezelschap voor jou!

Naast een jaarlijks eigen optreden kunnen de leden van de Paek Laef Bend, indien gewenst, ook deelnemen aan een aantal straatoptredens zoals de carnavalsoptocht, processie en de intocht van Sinterklaas.

Muzikale leiding

De muzikale leiding van de Paek Laef Bend wordt verzorgd door Roy Deuss. Roy heef veel ervaring met het opleiden van nieuwe talenten, van jong tot oud. Een betere dirigent dan Roy kunnen we ons dan ook niet wensen voor de Paek Laef Bend!

Meer weten over Roy? Kijk dan op zijn website: www.roydeuss.nl

Dirigent Roy Deuss

Repetitietijden

De Paek Laef Bend repeteert op zaterdagochtend van 9.30 tot 11.15 uur in ons repetitielokaal het Jochem Erenshoes.

Waar kun je ons horen spelen?

Nieuwjaarsconcert

21 januari 2024

Paek Laef Bend – Optreden in Ittervoort

7 april 2024

Ook een toontje meespelen?

Meespelen is nog leuker dan luisteren naar onze muziek. We hebben voor iedereen een plekje binnen onze vereniging. Het maakt niet uit of je al een instrument bespeelt, wat je muzikale niveau is of hoe oud je bent.

Ik wil meespelen!